Produktas sėkmingai pridėtas į pirkinių krepšelį

Kiekis
Viso

Krepšelyje yra 0 elementų. Krepšelyje yra 1 elementas.

Prekės viso (su mok.)
Viso pristatymas (su mok.) Bus nustatyta
Viso (su mok.)
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Informuojame, kad šioje el. parduotuvėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Sutinku

Naujos prekės

Išpardavimai

Apie mus

Profesionalių meistrų sukurti baldai laikui bėgant nepraranda savo tvirtumo ir žavesio - atvirkščiai, netgi tampa dar vertingesni.

Tai žinodami "Rumšiškių baldai" jau daugiau nei 20 metų bendradarbiauja su garsiausiais antikvariatais Vokietijoje, Olandijoje, Belgijoje, Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, Švedijoje ir į Lietuvą atveža išskirtinės išvaizdos senovinių baldų bei aksesuarų.

1991 metais įkurta įmonė garsėja gausia senovinių, antikvarinių ir naudotų baldų pasiūla - čia galima rasti įvairių formų, spalvų ir laikmečio baldų bei interjero detalių.

Daugiau nei 2 000 kvadr. metrų užimančiame "Rumšiškių baldų" centre galima išsirinkti originalių baldų ir aksesuarų virtuvei, svetainei, miegamojo kambariui ar jaukiam darbo kampeliui, rasti puikių pasiūlymų ne tik būstui mieste, bet ir sodybai. Rumšiškėse gardžių kąsnelių ras net išrankiausio skonio gurmanas, kuriantis bet kokio stiliaus - prabangaus klasikinio ar subtilaus Retro, romantiškojo Provanso ar intriguojančio šiuolaikinio - interjerą.

"Rumšiškių baldų" centre taip pat profesionaliai atliekamos baldų restauravimo ir remonto paslaugos. Naujam gyvenimui prikeliami ne tik naujai į baldų centrą atkeliavę baldai, restauruojami bei remontuojami ir klientų baldai.

Klientams sudaromos palankios atsiskaitymo sąlygos - už baldus ar atliktas restauravimo paslaugas "Rumšiškių baldų" centre galima sumokėti ir banko kortele.

Įmonės UAB „JB Group“ gaminamos produkcijos dizaino sprendimų kūrimas