Produktas sėkmingai pridėtas į pirkinių krepšelį

Kiekis
Viso

Krepšelyje yra 0 elementų. Krepšelyje yra 1 elementas.

Prekės viso (su mok.)
Viso pristatymas (su mok.) Bus nustatyta
Viso (su mok.)
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Informuojame, kad šioje el. parduotuvėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Sutinku
Prekės pristatomos
Visoje Lietuvoje

Kilimas

650,00 €
Prekės kodas: XK993
  • Laikotarpis XX a. pab.
  • Kilmės šalis Iranas, Ardebil regionas
  • Medžiaga Medvilnė; Vilna
  • matmenys 2.80 x 1.70 m

Persiškas rankų darbo Ardebil regiono kilimas. Rištas iš natūralios vilnos ir trumpo siūlo, kas daro kilimą lengva tiek vizualiai tiek fiziškai. 

Užsakymus priimame telefonu +37068638829 arba el. paštu info@rumsiskiubaldai.lt

Siųsti užklausą Pranešti, kai baigsis rezervacija
Jūs sėkmingai užsiregistravote priminimui
Siųsti draugui

Siųsti draugui

Kilimas

Kilimas

Kaina: 650,00 €

 

Spausdinti

Aprašymas

Persiškas rankų darbo Ardebil regiono kilimas. Kilimas surištas iš natūralios vilnos ir trumpo siūlo, kas daro kilimą lengva tiek vizualiai tiek fiziškai. Šio regiono persiškas kilimas, įkvėptas savo kultūros ir senų tradicijų, išsiskiria stulbinančiais geometriniais ornamentais ir ryškia žydra spalva. Spalvų paletė yra gausi ir ryški, kuri išgaunama tik naudojant natūralius tonus, gaunamus iš augalų ir gėlių. Dominuojanti žydra spalva kilimuose įveda jų pasaulį į kita dimensiją. Gili, ryški žydra ne tik pritraukia žvilgsnį, bet ir sukuria įspūdį, lyg žvelgiant į tamsų, baltomis žvaigždėmis apipintą dangų. Ši spalva sušildo kilimą, suteikdama jam elegancijos ir išskirtinumo. Medžiagos kokybė ir rankų darbo technika daro šiuos kilimus ne tik gražiais reginiu, bet ir ilgaamžiais.

Jus taip pat gali dominti